fbpx

Trend alert: sieraden met schelpjes

Het is weer zomer! Tijd om jouw look summerproof te maken. Eén van de trends die je deze zomer niet mag missen dat is het dragen van sieraden met schelpjes. Deze leuke items zorgen ervoor dat je er hartstikke zomers bijloopt. Perfect dus voor een dagje strand, een tuinfeest of een middagje terras!

Schelpen enkelbandjes

Tot één van onze bestsellers behoren schelpen enkelbandjes. Niet gek als je het aan ons vraagt, want enkelbandjes met schelpen zijn subtiele eyecatchers die een look helemaal dat zomerse gevoel geven. Daarbij trek je de aandacht helemaal naar jouw bruine benen. We raden je aan om één schelpen enkelbandje te dragen om een enkel. Dit kun je eventueel combineren met een zilveren, gouden of een gekleurd enkelbandje, maar los dragen kan ook zeker!

 

Summerproof zonnebrilkoordjes

Bij een zonnige dag mag een zonnebril niet ontbreken op je hoofd. Wat helemaal past bij de trends van dit moment dat is het hebben van een zonnebrilkoordje aan je zonnebril. En ja, deze zijn uiteraard ook verkrijgbaar met schelpjes! In ons aanbod vind je zonnebrilkoordjes met alleen maar schelpjes, maar zonnebrilkoordjes met schelpjes en kraaltjes. Wat is jouw favoriet?

Beachparty om je hals

Een ander sieraad met schelpjes wat je een leuke toevoeging kan zijn voor je look, is een ketting met schelpjes. Wij hebben in ons aanbod een superleuke gouden ketting met schelpjes opgenomen. Dit item is subtiel, maar zorgt zeker voor dat heerlijke zomerse gevoel. Perfect om te dragen boven een witte top of natuurlijk boven een bikini. Pak je telefoon er maar vast bij, want als je dit leuke item draagt dan moet je eigenlijk wel een leuke zomerse selfie maken!

Mix and match!

Tijdens een warme zomerse dag, draag je vaak enkel een topje met rok of short of een leuk jurkje. Jouw zomerse look afmaken? Sieraden bieden de perfect oplossing! Beachvibes creëer je met de leukste schelpjes sieraden. Vergeet daarbij niet om ook andere soorten sieraden te dragen. Van zilver en goud tot aan kleur: eigenlijk kan in de zomer vrijwel alles! More is more en mix and match erop los!

Hoe loop jij er deze zomer bij?

Naast deze uitgelichte schelpen sieraden, vind je in onze webshop nog veel meer musthaves. Daarbij breiden we regelmatig ons aanbod uit. Houd daarom onze social media kanalen goed in de gaten. Zo blijf je up-to-date en weet je altijd als één van eersten wanneer we weer nieuwe items hebben toegevoegd aan ons aanbod. Heb je wat leuke zomerse items uitgezocht? Vergeet dan niet om een leuke foto te maken met sieraden. Wij zijn erg benieuwd hoe jij onze items combineert! Vergeet ons daarom niet te taggen en wie weet zie je jouw foto terug op onze social kanalen. Dan rest ons nog maar één ding: een hele fijne zomer gewenst!

Dit zijn onze favoriete sieraden met schelpjes