fbpx

Onze top 10 kerstcadeautjes

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeautjes voor je vriendin, moeder, zus of nichtje? We kunnen je heel veel leuke cadeau ideeën geven, maar met sieraden en accessoires maak je elke vrouw écht gelukkig. Om de keuze wat makkelijker te maken, vind je hieronder onze top 10 kerstcadeautjes!

Telefoonhoesje met koord forest green style

Wekelijks bestellen heel veel mensen bij ons telefoonhoesjes met koord. Wij begrijpen dit wel, want het is een super praktisch én stijlvol item. Dit hoesje forest green style is één van onze favorieten. Het hoesje heeft een mat donkergroene kleur, wat helemaal past bij het najaar. Let op: als je dit item wilt geven aan iemand, doe dan eerst wat speurwerk naar wat voor een mobiel diegene heeft. Niet elk hoesje past om elke mobiel!

Telefoonhoesje met koord forest green style
Shop hier!

Ear cuff bumpy ride

Dit item is nieuw in onze collectie en wordt nu al superveel verkocht! Dit item draag je bovenin of in het midden van je oor, zonder dat iemand hier een gaatje oor hoeft te hebben. De ear cuff is verkrijgbaar in het goud en het zilver en is verstelbaar zodat het bij iedereen past!

Shop hier!

Ketting cool compass

Van kettingen kan geen één vrouw genoeg hebben. Deze ketting cool compass is een perfect item om te combineren met heel veel stijlen. Het maakt een look helemaal af en is daarom een subtiele eyecatcher!

Ketting compass
Shop hier!

Muts feeling hot zwart

Denk je aan de winter, dan denk je aan een muts. De perfecte basic is onze muts feelling hot zwart. De zwarte muts staat bij iedereen prachtig, maar wees er snel bij, want er zijn meer liefhebbers van deze musthave..

Shop hier!

Ring stylish stripes

Wil je graag een ring geven, maar weet je niet goed wat voor een maat iemand heeft? Onze ringen zijn allemaal verstelbaar, zodat het bijna iedereen past. De ring stylish stripes heeft subtiele details en is verkrijgbaar in het zilver en goud.

Shop hier!

Telefoontasje camel sand

Dit prachtige telefoontasje is het perfecte kerstcadeau voor elke vrouw. Het is tasje is groot genoeg om een telefoon mee te nemen, maar er kunnen ook andere items in bewaard worden. Denk bijvoorbeeld aan pasjes, lippenstift en oordopjes. En wauw, hoe mooi is deze kleur?!

Shop hier!

Telefoonhoesje stay wild

Dit stoere telefoonhoesje heeft een hippe illustratie van een tijger en lila bliksemschichten. Geloof ons: hier wordt elke vrouw heel blij van. Ook bij dit item geldt: ga eerst altijd na welke telefoon de ontvanger heeft en kijk hierna of we het hoesje op voorraad hebben voor deze telefoon.

Shop hier!

Oorknopjes triangle tiger

Heeft de ontvanger gaatjes? Dan zul je haar absoluut blij maken met deze oorknopjes triangle tiger. Het zijn kleine knopjes die tegelijkertijd echte eyecatchers zijn, omdat ze een aparte vorm hebben en een stoer motief.

Shop hier!

Armband flat elegance

De naam van deze armband flat elegance zegt eigenlijk al wel genoeg. Het item is hartstikke elegant en brengt een luxe uitstraling met zich mee. Je kunt de armband supergoed combineren met andere armbanden uit onze collectie. Mix and match!

Shop hier!

Scrunchie daisy style

Deze scrunchie daisy style is een trendy scrunchie die prachtig staat in het haar of om de pols. Deze accessoire staat prachtig in combinatie met een little black dress, maar je kunt het ook combineren met een casual outfit, zoals een sweater met jeans!

Shop hier!

Vragen over onze top 10 kerstcadeautjes?

Tot zover onze top 10 kerstcadeautjes. Heb je nou nog vragen over één van deze items? Of misschien wel een ander sieraad of accessoire? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!